onsdag den 25. februar 2009

Coraline i 3d

Hvad er federe end at tage ind og se en 3d film. Ikke noget som er særlig kendt i Danmark (endnu), men derimod meget udbredt i USA. Vi havde hørt at filmen "Coraline" skulle være rigtig god. Det skulle selvfølgelig oplevet. Efter en lang arbejdsdag derhjemme begyndte vi at gå mod Downtown og Biografen, hvor vi havde set filmen gik kl. 21.30. Det gav os en masse timer til at finde noget mad og shoppe. Man er vel rigtige piger. Vi finder en hyggelig og lidt dyrere restaurant og sidder og hygger med en dejlig kold øl. Tjeneren kunne genkende vores danske accent og det viste sig at kun kunne fremstamme nogle enkelte danske sætninger. Det var meget sjovt. Efter maden hentede vi vores billetter og fik stukket et par fede 3d briller i hånden.

Madison Square Park

Vi havde lige en halv time før man bliver lukket ind i biografen. De har ikke faste pladser, så det er først til mølle princippet, hvilket er lidt gammeldags, stressende og generelt bare mærkeligt. Derfor skulle vi være der kl. 21, for vi skulle selvfølgelig have de bedste pladser. Intet er for godt til os:)

Men en halv time at shoppe i er ikke særlig meget, så det endte med at vi stressede trak den ene kjole efter den anden over os i prøverummet. Vi kunne slet ikke overskue det så vi blev enige om at tage tilbage til storcenteret dagen efter.

Coraline

Filmen var rigtig god, flot, spændende og i rigtig Tim Burton stil, med animerede tegnefilm, som er lidt uhyggelige. Det var en succes og vildt trætte i vores hoveder af alt det 3d, slæbte vi os hjem i seng.

I dag har vi arbejdet på Zcommand projektet, men kan ikke kommer videre, da David i Boston ikke kommer med teksten. Det er lidt frustrende! Men sådan er det vel på arbejdsmarkedet…

1 kommentar: