onsdag den 18. februar 2009

Oversvømmelse

Vi havde lige inviteret Lars forbi til lidt film hygge, nu da vi har kabel tv, med mere en 1000 kanaler (massere af reklamer) er der lidt at vælge imellem. Men omkring en time inden Lars skulle komme, begyndte der at lyde en masse underlige lyde, som om der løb en masse vand igennem nogle rør, men meget hurtigt gik det op for os at vores vask var begyndt at fungere modsat af hvad den burde. Der var vand alle vegne, sort grumset vand. Så vi ringede straks til Oran (ham der bestyre vores lejlighed) og fortalte om situationen.

Oversvømmelse på badeværelset

Oran kom en halv time senere, men uheldigvis for os, bestyrer han også en anden bygning hvor nabobygningen er ved at blive revet ned, så de havde evakueret hele hans bygning, og folk stod nu nede på gaden i regnvejr og ventede på Oran skulle komme på en løsning.
Så han tog et hurtigt kig på vasken, brugte en svupper og sagde at det kunne han ikke klare nu men han ville komme som det første i morgen, han smuttede og tog sig af de andre gæster.
Vi benyttede ikke vasken og kun til nød badeværelset hele aftenen og natten. Næsten morgen gik næsten som altid, dog med 2 rekord hurtige brusebade, da der lugtede klamt og var ulækkert. Vi satte os ned, dog lidt forsinkede 8.20 (som altid) for at spise morgenmad, og 5 min før vi skal ud af døren, ja gæt engang…

Vores ulækre vask

Endnu en gang flyder håndvasken over, denne gang bare 4 gange så voldsomt som sidst, og der er vand alle vegne, ned af skabet, ud på gulvet. Vi får hentet potter og pander, alt hvad der kan indeholde vand, og prøver at sørge for det hverken løber ind i stuen på trægulvet, eller andre steder hvor det evt. kunne ødelægge bygningen. Vi ringer desperat igen til Oran, og siger at den er gal igen men at vi altså skal nå et tog og ikke kan blive hjemme, han lover at han er på vej og skal nok sørge for det hele bliver ordnet. Vi lægger nu alligevel alle vores ting op på sengen, for hvis nu den skulle løbe så meget over inden han kommer, at vores ting i det mindste ikke går i stykker.
Vi tager af sted på arbejde kl. 8.30, og snakker om i toget at vi håber Oran kommer i tide til vandet ikke er løbet ud over det hele, men vi glemmer det hele for en stund da vi ankommer til arbejdet, fordi der venter en lang og hård arbejdsdag. Omkring kl. 14.30 ringen Oran, og fortæller han ikke har en nøgle. Den eneste tanke vi har er bare ”Hvor dum er han??” der er gået 6 timer fra vi ringede og der var vand udover det hele og så venter han 6 timer med at ringe…
Vi bliver nu alligevel enige om at blive på jobbet indtil kl. 17. Selvom vores chef, Laura, siger vi bare kan tage hjem, så er vi så bange for hvad vi møder når vi kommer hjem at det kan vi slet ikke overskue. Vi får arbejdet gjort færdig og smutter hjemad. Hele togturen hjem snakker vi ikke om andet end hvordan vores lejlighed ser ud og hvor meget der mon er ødelagt, vi er meget meget nervøse og overvejen endda muligheden for en 5 flytning, til et hotel mens lejligheden bliver fikset (så voldsomt tror vi det er). Vi tager elevatoren op, og vi låser og åbner døren meget forsigtigt. INGEN vand udover gulvet, puha! Det er kun det vand i vasken som der var da vi forlod den 9 timer tidligere, og så selvfølgelig en meget klam lugt. Oran kommer med det samme, og fikser det, og siden da har der heldigvis ikke været problemer med vores vask.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar